Live-uitzending vanuit Streekpark Kienehoef

Kijk terug naar de live-uitzending vanuit Streekpark Kienehoef. We nemen je mee in de opbrengsten van het landschapslaboratorium Brabantse beken. We laten je ervaren wat het met je doet om te struinen door deze wonderschone natuur. We maken je deelgenoot van ons gezamenlijk product: de Mozaïekcode ‘Alles begint met water’. Het is een DOE-handvat voor iedereen die bezig is met gebiedsontwikkeling. De 9 tegels van de Mozaïekcode vertellen wat ons te doen staat, hoe we dat aanpakken en wie er meer over kunnen vertellen.
Twee aansprekende tafelgasten, DIRK SIJMONS en ANNE VAN KUIJK, voeren langs de tegels van de Mozaïekcode een levendig gesprek over de moderne gebiedspraktijk. Geïllustreerd met filmpjes uit de praktijk.
Logo van Landschapstriënnale 2021 Van Gogh Nationaal Park
De Landschapstriënnale 2021 reist langs tien verschillende landschapslaboratoria, met een platte kar. Een reis door het landschap van het Van Gogh Nationaal Park. Tijdens de reis voeren we digitale gesprekken over datzelfde landschap. Op zoek naar een rode draad tussen de laboratoria. Op 28 april 2021 was de beurt aan het landschapslaboratorium Brabantse beken.