Podcast Watermolenlandschappen

Luister naar de podcast Watermolenlandschappen, binnen de nieuwe podcastserie ‘Verborgen in het volle zicht’.  Simon Heijmans (bekend van de populaire podcast Brand in het landhuis) onderzoekt bijzondere plekken in Nederland die je zo voorbij zou kunnen rijden, maar waar iets staat te gebeuren. De podcast is gratis te beluisteren op alle podcastkanalen https://erfgoeddeal.podbean.com of zoek in jouw podcastapp op “Verborgen in het volle zicht”.
Plekken met een bijzondere betekenis, die we als erfgoed beschouwen. Tegelijkertijd worden ze blootgesteld aan de gevolgen van klimaatverandering, zoals droogte of hevige regenval, krimp en soms juist enorme groei.
De podcast is gemaakt in opdracht van de Erfgoed Deal, een samenwerkingsverband van dertien partners die zich richt op de betekenis en de toekomst van erfgoed in een veranderend Nederland.
De Pocast is gemaakt in samenwerking met het Erfgoed Deal-project Watermolenlandschappen en Klimaatadaptatie. Dat project is een initiatief van de Molenstichting Noord-Brabant, de provincie Noord-Brabant en waterschap de Dommel.