Ontwerpatelier Wolfswinkel

Een interactief ontwerpatelier rond de verdwenen watermolen van Wolfswinkel, tussen Son en Sint-Oedenrode. Staatsbosbeheer en ARK Natuurontwikkeling willen in het gebied nieuwe natuur ontwikkelen én het historische watermolenlandschap beleefbaar maken. Het atelier is een eerste verkenning van de mogelijkheden voor gebiedsontwikkeling, nieuwe natuur en klimaatadaptatie. Heemkundigen, overheden en landschapsexperts bekijken hoe er bij Wolfswinkel een impuls gegeven kan worden aan een kwalitatief hoogwaardige ontwikkeling van het Dommeldal, én aan de beleefbaarheid van de historische watermolenlandschappen. Na het ontwerpatelier wordt vastgesteld welke vervolgstappen gezet kunnen worden.
Meld je aan voor het het digitale publieksdeel van het Ontwerpatelier op maandag 26 april van 15.45-17.15.  Schrijf je hier in: https://forms.gle/zxqZmWKp6tnZKrWU8. Na aanmelding ontvang je de link naar het webinar.

Het ontwerpatelier is onderdeel van het Erfgoed Deal-project Watermolenlandschappen en Klimaatadaptatie. Het is een initiatief van de Molenstichting Noord-Brabant, de provincie Noord-Brabant en waterschap de Dommel. Bij de organisatie van het ontwerpatelier wordt samengewerkt met verschillende gebiedspartners en met de Living Labs Datascapes en Brabantse Beken.